fbpx

Bindinger hører fortiden til

Igennem mere end 20 år i branchen har vi hørt og set lidt af hvert, og ét af de absolut gennemgående temaer har været ”bindinger”. Lad os nu derfor, en gang for alle, få gjort op med netop dette begreb.

Enhver virksomhed, med respekt for sig selv, bør nemlig selv eje sin hjemmeside eller webshop. Det siger jo nærmest sig selv, men lad os for en god ordens skyld udspecificere hvorfor.

Forestil dig nu det scenarie, at du overvejer at indgå et samarbejde med et webbureau, som vil binde dig fast som kunde hos dem i 5 år. Her er en række spørgsmål, som du bør stille dig selv:

  1. Hvad nu, hvis samarbejdet ikke fungerer?
  2. Hvad nu, hvis de ikke lever op til aftalen?
  3. Hvad nu, hvis virksomheden går konkurs eller bliver solgt?
  4. Hvad nu, hvis jeg får et bedre tilbud undervejs?
  5. Hvad nu, hvis jeg ønsker at sælge min virksomhed?

Uanset hvad, så handler dette her om friheden til at vælge, ligeså meget som det handler om ejerskab. Din digitale tilstedeværelse, altså den digitale del af din virksomhed, får nemlig større og større betydning og værdi.

Faktisk er det sådan, at mange virksomheders værdi i dag ikke alene handler om værdien af den fysiske forretning, herunder lokaler, maskiner, udstyr, biler og kunder – men også om værdien af den digitale del af virksomheden. 

Sagt på en anden måde, så bliver din digitale forretning mere og mere værdifuld. Værdien baseres blandt andet på, hvor mange besøgende og brugere, du har på din hjemmeside, hvordan dine placeringer er på Google, hvor mange kunder du har på din webshop, og hvor mange likes og følgere du har på dine sociale medier.

Ovennævnte er alle vigtige elementer, som indgår i din virksomheds værdi, og netop derfor, skal du selvfølgelig selv have det fulde ejerskab over din digitale løsning.

Kontakt os på telefon 70 70 29 10 eller send os en mail på info@vaerftet360.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores aftalevilkår, uden bindinger. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.