fbpx

Digitalisering i Corona-tider

Nye tider i Danmark og resten af verden forudsætter en ny tilgang til dit marked. Digitalisering af din virksomhed er løsningen!
Med en Coronakrise, som lige nu er på sit højeste i Danmark og resten af verden, må vi forholde os til en tid, hvor restriktioner og begrænsninger på at mødes er den del af vores hverdag.

Det betyder at du, som virksomhedsejer, nu i højere grad skal finde og kommunikere med dine kunder digitalt. Vores behov som forbrugere ændrer sig nemlig ikke, men det gør vores indkøbsvaner. Vi vil i langt højere grad fremover bestille vores varer og ydelser på nettet.

Hos Værftet360 kan vi hjælpe dig med alt inden for det digitale, uanset om du skal have lavet en ny og mere interaktiv hjemmeside, eller du ønsker at gå hele vejen og få lavet en professionel webshop.

Vi bygger for dig i WordPress og WooCommerce, som er de mest anvendte og anerkendte systemer i verden lige nu. Vi arbejder selvfølgelig ikke med bindinger, og du har selv det fulde ejerskab over din løsning.

Vi hjælper dig også gerne med markedsføring og annoncering på Google, Facebook, Instagram og LinkedIn for at booste salget i din forretning.

Kontakt os på telefon 70 70 29 10 eller send os en mail på info@vaerftet360.dk, så tager vi en uforpligtende snak om netop dine muligheder for digitalisering.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.