fbpx

Om Værftet360

Hvem er vi?

Vores historie

Vi har hovedkontor i Thisted samt udviklingsafdeling i Brædstrup. Vi servicerer som udgangspunkt alle former for virksomheder i Thisted, Thy og på Mors. Vi er lokalt forankret og ønsker derfor også at være tæt på vores kunder i området.

Det er vores mål at hjælpe alle virksomheder i Thisted, Thy og på Mors, uanset branche, med at opnå den bedst mulige digitale tilstedeværelse, således virksomhederne er klar til at tage godt imod den nye generation af kunder og forbrugere, som i høj grad er digitalt minded.

Virksomheden har eksisteret siden 2008 og vi har sat en ære i at sammensætte et hold af rådgivere og udviklere, som alle er specialister inden for deres felt. For dig som kunde betyder det, at du altid vil opleve en personlig betjening, og at det er de samme personer du har kontakt med igennem hele forløbet.

vaerftet360-mobil

Fundamentet for en succesfuld virksomhed i dag er, udover selve produktet, hvor dygtig du er til at formidle dit budskab til dine kunder. Succesfuldt salg handler i dag både om branding, design og ikke mindst markedsføring igennem de rette kanaler. Selvfølgelig skal produktet og funktionaliteten være i orden, men faktum er, at det er designet og dit image, der sælger.

For at kunne skabe succes, har vi sat en ære i at skabe et bagland med nogle af de bedste webdesignere, grafikere programmører og marketingkonsulenter, så vi kan tilbyde den komplette løsning for din virksomhed.

Kort sagt, så arbejder vi ud fra en holistisk tilgang – 360° rundt om din virksomhed, og vi tror på, at den personlige kontakt, strategien og de rigtige folk til hver enkelt opgave, i sidste ende, giver det bedste resultat.

Er du interesseret?

Kontakt os

Kontakt os på nedenstående informationer

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.